En måndag i Eslöv

Min måndag i Eslöv startade inte så bra. Jag fick inte besöka förskolan kl 0900-1000 som var bokad. Sen avbokning i fredags. Skånska Dagbladet tyckte det verkade var märkligt och gjorde en artikel om det. Läs den här.

Bilden är tagen av SKD fotograf Jan Carlsson. Jag tycker den blev bra och jag hoppas han inte misstycker att jag använder den här.

Under eftermiddagen besökte jag Herbert Felix institutet. På en timme lärde jag mig massor av Ingemar Jeppson och doktoranden Craig Mitchell som kommer från Edinburg. Det var verkligen intressant och jag hoppas kunna delta vid tillfälle framöver. Titta in på deras hemsida här.

Det händer verkligen saker i Eslöv. Efter jag lämnat så upplöser kommunfullmäktige hela kommunstyrelsen och en nämnd! Det hör verkligen inte till vanligheterna. Skånskan skriver så här.

Tags:

Comments are closed.