Fokus Helsingborg

HIF tidigare ordförande Sten-Inge Fredin väljer att portionera ut information om varför han väljer att släppa ordförandeklubban. Kanske kan hans erfarenheter vara till nytta för kommande ordförande och styrelse men det är endast framtiden som går att påverka. Det är dags att sluta älta baktiden. Valberedningen har en grannlaga uppgift att hitta och föreslå en ordförandeperson som man tror kan leda HIF mot framtiden.
HD  HD2  HD3  HD4

Den kommersiella verksamheten i Dunkers kulturhus är helt tydligt inte intressant nog. Besöksantalet 2009 talar sitt tydliga språk. Analys ska göras och presenteras så småningom. Kan det vara så att det helt enkelt är för tråkig och inte tillräckligt intressant verksamhet i huset? HD  HD2  HD3  HD4

Pålsjö skog, som egentligen är en park engagerar helsingborgarna riktigt ordentligt. Banverkets planerade skövling stöter på motstånd och kommer helt troligt att ske i stort samförstånd med Helsingborgs önskemål. Jag längtar efter den dagen då tågen går i en tunnel under Tågaborg och vi kan njuta av hela Pålsjö Park utan det stora såret som just nu skär rakt igenom parken. HD  HD2 

Enligt Ekot så erfar de att regeringen ska utreda gårdsförsäljning av alkohol. Äntligen har budskapet gått fram. Jag ser fram emot utredningens rekommendation.

Moderaternas provval i Höganäs presenteras i dagens HD. För Helsingborg blir resultatet klart under dagen och jag kommenterar det via ett pressmeddelande här. HD M i Helsingborg

Tags: , , ,

Comments are closed.