Mer gemensamt – bravo

Bravo polisen! står det som en rubrik efter gemensamma insatser mot organiserad gängkriminalitet. Poliser som samverkar över sina administrativa gränser. Insatser som resulterar i beslag av vapen, stöldgods och häktade kriminella är bra, det vill vi se mer av. Jag tror det hade varit bra om fler gränser korsades. Samverkan och gemensamheten kan breddas till att omfatta fler myndigheter. Försäkringskassan, a-kassan , sociala myndigheter är några exempel som skulle kunnat göra kontroller samtidigt för att undersöka eventuella oegentligheter inom respektive ansvarsområden. Den gjorda insatsen är bra, det finns utvecklingspotential – bravo!
HD  SKD   SDS  KVP  DN   SVD  AB

Tags: , ,

2 Responses to “Mer gemensamt – bravo”

 1. morgan holmstrom skriver:

  Jag haller med dig, det borde vara naturligt att samarbeta inom offentlig sektor. Jag har haft problem med systematiska hot, misshandlar samt forstorelse av min egendom i over 7 ar. Polis svar – vi lagger inga rattspengar pa sadana som dig. Jag far daremot pengar ifran F-kassan, da jag blev langtids sjukskriven sedan fortidspensionerad som resultat av den stress som hoten ger, samt att jag inte kan ha ett jobb, da jag maste flytta runt hela tiden.

  Socialen vill inte hjalpa till da jag inte anvander socialbidrag, de hanvisade mig dock till harberge, eller boende for hemlosa om jag tyckte det var otryggt att bo sjalv..underbara losningar.

  Jag har fatt driva alla forsok till att fa hjalp sjalv, samtidigt som jag ar radd for mitt liv..vagar inte vara kvar i ett sverige utan hjalp, bor numera utomlands sedan 1 ar tillbaka.

  Morgan Holmstrom

 2. Daniel skriver:

  bravo är en flopp… och du också.. noll koll…