Skåne kan, kolla in Starke man

Uppdaterad 100208
Jag vill gärna se fortsättningen på pilotavsnittet av HippHipp-gängets ”Starke man” och blev väldigt glad när de vann tävlingen. Det finns mycket att göra humor av inom politiken och jag är övertygad om att igenkänningsfaktorn blir hög. Gillar du det de gjort tidigare men inte sett det vinnande avsnittet så finns det på SVT Play tom 1 mars.
När Sydsvenskan idag reflekterar över att serien med sin humor faktiskt kan öka respekten för politiker, deras villkor och vardag kan jag bara instämma. Det kan ju innebär att många många fler får reda på den fakta som faktiskt finns. 98% av alla politiker är fritidspolitiker och ett fåtal är satta att styra på heltid. Vi får se hur det går när serien börjar rulla.
HD  HD2  SKD  SDS  SDS2  DN  SVD  EXP  AB  SD3

Tags: ,

Comments are closed.