Välfärdens kärna

Det är härligt att gör verksamhetsbesök och träffa engagerade människor som brinner för sitt jobb. Jag gjorde ett sådant besök idag där jag presenterade vår rapport om samtal i barnomsorgen.
Vid ett tidigare tillfälle uppstod ett missförstånd och jag nekades att besöka en förskola i Eslöv. Stor rubrik och foto i tidningen. När jag idag gör ett återbesök på en annan förskola lyfter tidningen detta igen. Märkligt tycker jag. Så fort det handlar om konflikt skriver de. Måste nog besöka Alebo förskola och träffa personalen där. Eller vad tycker du?
SKD 2009  SKD 2010

Tags: , , , ,

2 Responses to “Välfärdens kärna”

 1. Matte skriver:

  Tycker inte du ska ga till forskolan a dralla.
  Moderata flosk ar inget som behovs pa vara
  forskolor. Forskole personalen kan i sa fall
  traffa en fran varje partifarg lite mer inbokat.
  Eller hur!

 2. Matte skriver:

  Du tar tydligen inte med kommentarer på din blogg!
  Demokrati eller en feodal herres fasoner?

  Mvh
  Matte