SIDA måste omorganiseras från grunden

Jag har tidigare skrivit om SIDA. Myndighetens arrogans när det gäller att ta styrning är så graverande att biståndsministern nu tvingas byta generaldirektör. Det är ett bra första steg tycker jag. Nästa är att lägga ner och börja om från början. Det är alldeles för mycket skattepengar som inte används på ett effektivt sätt.
Diskussion om vilka enorma summor vi avsätter och bristen på att få veta vad vi får för pengarna måste lyftas.
NEWSMILL  NEWSMILL2  HD  DN  DN2  DN3  DN4  DN5  SVD  SVD2  SVD3  SVD4  AB  AB2
DN6  SVD5  SVD6

Tags: ,

One Response to “SIDA måste omorganiseras från grunden”

  1. Jonas skriver:

    Hej Mats! Hittade inga kontaktuppgifter till dig så jag skriver mitt meddelande till dig här i kommentarerna även om det knappast hör till ämnet. Jag är nyfiken på om det verkligen är du som skrivit den hårresande kommentaren hos den här bloggaren. Bloggaren ifråga brukar nämligen kommentera i andras namn för att ge intryck av att ha stöd.