Kultur, mänskliga rättigheter och politik

Mitt engagemang i den moderata utrikeskommittén för mänskliga rättigheter tar sig uttryck som jag inte riktigt räknade med när jag fick det. För det var så att ansvar för olika områden fördelades och då föll bland annat detta på min lott. Inte mot min vilja men det har inte varit helt självklart att få någon uppmärksamhet, speciellt inte på hemmaplan.

För några somrar sedan skrev jag en liten bok ”Om mänskliga rättigheter” tillsammans med Jarl Hjalmarson stiftelsen och denna sommar ska jag stå på scen och spela en roll i pjäsen ”Seven” under Almedalsveckan. Jag ska även ersätta Fredrik Reinfeldt vid ett tillfälle och Gunilla Carlsson vid ett annat samma vecka. Det ska också bli kul.

Just att få möta en massa spännande människor, arbeta med intressanta saker och känna utveckling stimulerar mig i mitt riksdagsarbete. Och inte katten trodde jag att någon skulle undra något över mina kulturupplevelser och sammanställa dem i en bok som Helsingborgs Dagblad gjorde.
”Om mänskliga rättigheter”  DN  SVD  HD Kulturenkät  ”Seven” på Riksteatern  ”Seven” på Heddas hemsida

Tags: , , ,

Comments are closed.