En måndag i valrörelsen

Vad har Tomas Bodström att dölja? Första ja, sedan nej till ett oskyldigt kissprov, om man inte har något att dölja förstås. Uppträdandet väcker misstankar… DN
Pensionärerna
verkar drar 2010 års vals lyckolott. Men jag hoppas verkligen inte människor ser pensionärer som en homogen grupp med lika villkor. Det enda som gör at de utgör en grupp är ju åldern, allt annat skiljer. Väldigt många har inga som helst ekonomiska problem utan det är de som har det sämst vi måste nå med åtgärderna.
Politiskt förtroendevalda jobbar på men det är bara ett fåtal som får medial uppmärksamhet, vilket i sin tur innebär att väljarna uppfattar dem att ”göra något”. I majoritet sker en stor del av det politiska arbetet vid direktkontakt mellan riksdagsledamoten som driver en fråga och de politiskt anställda på respektive departement. Uppvisningen på scenen som riksdagens plenisal utgör är ju ingen plats att förändra saker på, utan enbart att försöka få uppmärksamhet.

Tags: , ,

Comments are closed.