Tråkiga s-påhopp på fakta

Svart på vitt räknas i alliansled. Siffrorna talar sitt tydliga språk. I alla sammanhang där man pratar lön, lönebildning och löneförhandling är det procentsatser som gäller, även inom LO-kretsar, eftersom det är vedertaget.
Men s älskar att svartmålning och hävdar att de stora summor som vanligt folk har MER i plånboken EFTER skatt nu jämfört med hösten 2006 bara riktats till de rikaste tycker jag är sååå tråkigt att höra och läsa om.
Vårdbiträden, sjuksköterskor och metallarbetare är de grupper som procentuellt sett tjänar mest på regeringens skatteförslag. De är alltså de mest gynnsamma för dem med låga inkomster. Samma sak gäller för effekterna av regeringens hela politik för 2011.
Det är en av de avgörande faktorerna som avgör valet tror jag.
HD  DN  SVD  EXP

Tags: , ,

Comments are closed.