Rösta på Alliansen!

Idag är det valdag. Idag ska väljarna visa vem som ska regera Sverige de närmaste fyra åren. En miljon har förtidsröstat. Den som känner att förtidsrösten var fel, eller vill komplettera med att personvalskryssa, kan göra det genom att ta med sin legitimation och rösta i sin vallokal.
Valet står mellan arbete eller bidrag. Enighet eller splittring. Vem lyssnar och ändrar lagstiftning där det behövs? Vem ska ändra sjukförsäkringen? Alliansen förstås! Ledarskap… Vem leder Sverige bäst? Vem har bäst koll på ekonomin? Inget är vunnet, vi måste alla lägga vår röst. Alliansen är det naturliga valet.
HD  HD2  HD3  HD4  DN  SVD  SVD2  AB

Tags: , ,

One Response to “Rösta på Alliansen!”

 1. PoP skriver:

  Nu gäller det att höja ribban!
  ”Politikerna har genomdrivit en totalt orealistisk och katastrofal invandringspolitik, Journalisterna har gjort den möjlig. Bland annat genom att alldeles för sällan ställa frågan varför?”

  ”Varför vågar knappt en enda journalist ifrågasätta invandringspolitiken och det mångkulturella samhället?”

  ”Politikerna har gillrat en fälla. De har låtit klyva världen i två halvor, en god och en ond. På den goda halvan har de placerat sin idé om det mångkulturella samhället. De har dekorerat med marsipan och spritsat enbart med goda och vackra ord som ’alla människors lika värde’, ’tolerans’, ’solidaritet’, ’ansvar’, ’berikning’, ’resurs för framtiden’ och ’jämställdhet’ i sockerkristyr ovanpå. Humanitära mantran som är just dekorationer men är tomma på innehåll.
  Den andra halvan är svart av skam och skuld. Där står det ’rasism’, ’främlingsfientlighet’, ’islamofobi’, ’fiska i grumliga vatten’ och andra fula saker. Där hamnar alla som ställer sig kritiska till invandringspolitiken och rentav ifrågasätter den.
  Den svarta halvan är en skamvrå. Där ska de klentrogna stå och fiska i sina grumliga vatten tills de har kommit på bättre tankar. Metoden har onekligen varit effektiv. Genom att hänga skylten RASIST på alla kritiker har politikerna lyckats med den enastående bravaden att tysta och lamslå en hel nation.”

  Olyckligtvis har politikerna själva ramlat ned i den fälla de gillrade. Och de tog journalisterna med sig i fallet. Där kravlar de omkring, fångna i sin svartvita tudelade värld, och hittar inte ut. De är fångar i samma fästning. Det vi ser är att journalisterna så till den grad har lierat sig med den politiska makten att man kan tala om en internalisering av den statliga ideologin om det mångkulturella samhället. Det vill säga, de har så till den grad införlivat ideologin i det egna psyket att de inte längre är medvetna om det …
  I Sverige behöver man inte ens skrämma eller tvinga journalisterna för att göra dem till maktens lydiga redskap. De har alldeles frivilligt gett upp sitt obeoende och förvandlats till troende, nästan som om de vore religiösa. De är så förlamade av politisk korrekthet att de har blivit apatiska.”