Mer från debatten på Bergagymnasiet i Eslöv

Hotfullt efteråt är ju inte så svårt att förstå med den attityd sd representant visade under debatten. Vilket i och för sig var bra – han blottade partiets innersta kärnfråga – att alla problem vi har beror på invandring och invandrare.

Men vi var några som lyfte vikten av den viktigaste fråga – jobben, jobben, jobben.

Jag pratade också om att politiker får ofta kritik för att inte känna till något om verkligheten. Jag har levt 20 vuxenår utanför politiken utan att vara politiker eller politisk medlem. De olika erfarenheterna som politiker har med sig in i politiken tycker jag är bra.

Inför förra valet 2006 bestämde vi oss för att komma överens före valet och berätta det för alla väljare. Så de skulle veta vad de röstade på. Vi tycker det är schysstast, att vara öppen och ärlig med vad man vill. Nu har vi regerat i fyra år och berättar vad vi gjort och vad vi tänker göra om vi får förtroende från väljarna igen.   

Vi gör så det lönar sig att jobba.
Vi gör det enklare och billigare att skapa jobb.
Vi gör det enklare att komma tillbaka till jobb.
Vi gör så att fler kan bli lärlingar.

Vi tycker att alla ska vara fria att skapa sin egen framtid efter sina egna förutsättningar.

SKD

Tags: , , ,

Comments are closed.