Skånes mest företagsvänlige moderat

Det var med stor glädje jag mottog beskedet att jag fått högsta betyg i Företagarnas kandidatguideplupp_turkos_företagsvänlig_anim. Samtidigt meddelar stiftelsen Den Nya Välfärden att jag i deras Företagarenkät hamnat på en delad andraplats av de moderata riksdagsledamöterna. Jag vet att jag har en företagsvänlig syn men inte att det skulle innebära högsta betyg i två enkäter. För mig är företagarna vardagens hjältar. Det är ju de som skapar jobben. Jobben som är valets viktigaste fråga.
Du som bor i min riksdagsvalkrets har möjlighet att personkryssa skånes mest företagsvänliga moderat!
Länk till Företagarnas hemsida för att kryssa rätt i riksdagsvalet
Företagarnas pressmeddelande
Enkätfrågor och svar
Läs tidningsartikeln i DNV tidning

Riksdagsvalkretsen består av kommunerna Höganäs, Helsingborg, Landskrona, Bjuv, Svalöv, Eslöv, Höör och Hörby.

Tags: , ,

Comments are closed.