Posts Tagged ‘Landskrona’

Fotbollshjärta

fredag, januari 15th, 2010

Jag tycker det är underbart att se Henrik Larsson träna Landskrona BoIS. Det visar stor kärlek till fotbollen som övervinner lokalpatrionism. Tänk om han kan leda BoIS till Allsvenskan! Vilka härliga derby det skulle bli.

SKD   SKD2  SKD3  HD  HD2  HD3  HD4  SDS  DN  HD5

Bullkriget i Landskrona fortsätter

söndag, juli 12th, 2009

Kommunfullmäktiges ordförande köper alla bullarna för 8000 kr. Kommunstyrelsens ordförande ger ut ett pressmeddelande. Miljöchefen i Landskrona jämställer Frälsningsarmens bullförsäljning med att ideella verksamheter inte heller får köra bil utan körkort. Lyssna på Radio Malmöhus nyhetssändning kl 1130 12 juli.
Media Ra M-hus Barometern
Kollegor bloggar: Hans Wallmark AC Hammar

Negativ kampanj – (S)-kännetecken

fredag, juli 10th, 2009

Från Landskronakarnevalen. Jag blir alltid lika besviken. Inget nytt. Sossarna känns alltid igen oavsett var de finns. Inga egna budskap om vad de själva vill göra utan bara negativ kampanj. Blir bara trött men tröstar mig med att vi tillhör dem som inte luras.
På Landskronakarnevalen idag frågade jag en man om jag fick erbjuda hans dotter på 4-5 år på en heliumfylld blå ballong. Han nekade och sa -’du kan lura henne men inte mig’. Jag kunde inte låta bli att svara – ’ vi tillhör dem som inte luras’.